Brynäs IF

716218 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2497255

Sv: Alla Helvetes Kval
Bulten: Du driver samma tes i tränarfrågan.

Man skulle enligt dig göra förändringen men man borde gjort på ett annat sätt. Du vet inte ens om det fanns några fler kandidater än Molin som ville ta det. Abris sa i podden tidigare i veckan att han hade uppgifter om att man ville göra förändringen efter Växjö matchen men att man hade svårt att hitta ass tränare till Molin.

Det skulle vara väldigt intressant att veta vem du är som sitter på så jävla höga hästar i varje diskussion. Jag antar att du är ledare på hög nivå samt har kontakt med andevärlden, i annat fall är det omöjligt att ha samma ingång i diskussioner som du har. Eller så är du bara en vanlig klassiskt rättshaverist, vilket är det mest troliga.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Zzz: Då skulle man såklart aldrig gjort förändringen. Ove skulle aldrig ens vara tilltänkt som alternativ i detta läget. Brynäs fastnar som alltid i glorifieringen av Brynäshjärta före kompetens och framförallt före ENERGI som var det som behövdes till detta lag.
Hittar man inget så skulle man såklart låtit bli istället för att skrapa ihop något för sakens skull. Men är inte förvånad som sagt, det ställer sig enbart i raden av alla korkade beslut man tagit detta år.
Låst ämne