Brynäs IF

713994 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2497282

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: Exakt! Men varumärket verkar ju inte bättre än att vi kan rekrytera gamla brynäsare som är klar med nhl/khl, som vill komma hem o mysa lite i nått år till innan dom slutar. Det är så illa att ingen bättre spelare verkar vilja spela åt oss och ja då är de illa. Jag tror inte det hjälper oss att få bra spelare genom bra start direkt..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Griffeltavlan: Sen har väl våra NHL spelare,,,,långa karriär där över...och när de kommer hem...märkta av skador...tempot osv...
Ser man t ex på FBK...Deras spelare som har tagit steget över har inte tagit plats...kommer hem efter nåt år...och gör skillnad..De är fortfarande toppspelare i SHL men för dåliga för NHL...
Vi kan inte ha ett gäng skadebenägna s.k toppspelare o bygga ett lag runt dem.
Brynäs har i år haft egentligen 3 stycken 3dje liner och en HA lina...kryddat med en målvaktscirkus som måste gå till SHL historien.
Sen vet jag inte va jag ska tycka om Manner...mysig...men att han inte fick spelet att funka efter så lång tid är hmmm...
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Kommer ihåg ångesten och overklighetslänslan jag kände när ni spelade ner oss i HA. Det är inget jag önskar några andra fans, möjligen med undantag av Växjö som har glidit på en räkmacka och aldrig upplevt verklig motgång. Hoppas ni tar matchen på lördag. Då är det vidöppet igen.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Griffeltavlan: Varumärket? Soumela, Oksanen, Smejkal etc var knappast mer attraktiva på marknaden än vad Björninen och Friman var. Det var Brynäs som valde helt fel spelare.

Man hoppades att Manner skulle kunna handplocka bra finländare, men till och med "hans grabbar" har nog inte varit värda pengarna som Brynäs betalar. Tvärtom har konkurrenterna värvat bättre finländare trots att Brynäs både kunde betala och hade finländska tränare. Undantaget Komarov där man förlorade en dragkamp mot Luleå.

Sen har ju alla andra klubbar utnyttjat att Hockeyallsvenskan förmodligen är världens bästa andraliga. De har hittat guldkorn där medan Brynäs har inbillat sig att egna produkter som knappt håller allsvensk kaliber är bättre än allsvenska toppspelare. Dålig självinsikt och dålig scouting. Det har varit illa länge, men förmodligen aldrig sämre än nu. Två dåliga sportchefer blir inte en bra sportchef. Tycker också det finns en arrogans som lyser igenom ibland.
Låst ämne