Brynäs IF

714000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2497305

Sv: Alla Helvetes Kval
Battery: Vi kommer ta matchen på lördag!!
Hoppas Ove bestämt förklarar för manskapet att tänder får ryka och det kommer göra jävligt ont att vinna över ett laddat Malmö. Men de har sina brister som alla lag.
Otroligt sorgligt att läsa om de som gett upp efter 2 matcher och att en vinst inte spelar nån roll.
Nä...fan, upp med trynet och in i skiten!!! Nu jävlar är det slutlekt i sandlådan!!
Jag bor ju i Småland och tampas dagligen med Hv fans. Beklagar såklart att vi var tvungna att skicka er till HA.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
TobbeJ: Ja, ingen kan vara nöjd med hur de presterat. Egentligen ändå sen urladdningen mot HV så har det varit helt dött. I den viktiga matchen efter mot Timrå var spelarna knappt på plats och igår såg det likadant ut. Dags att spelarna tar ansvar nu. Berra måste steppa upp, han lirade 25 min i snitt i förra kvalet och borde kunna steppa upp nu. Och framåt måste Dima och Palve komma in i matchen. De kan ju bättre. Och Strömgren, Olesen och Eklind måste också våga vara med. En enorm skillnad på de mot Malmös breddspelare i Wahlberg, Olofsson och Wernblom som bara kör.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Man hade önskat att Brynäs värvat lite mer fysiska backar om spel iden var att vara ett i grunden defensivt lag med snabba omställningar - Självfallet så har det tåget redan lämnat perrongen, jag tror på vinst hemma imorgon, men dessvärre blir det nog den ända vinsten i denna kval serie.

Kom igen nu Bynäs - ta den tiden ni behöver för att omstrukturera organisationen men se till att komma tillbaka till det historiska Brynäs som vi alla älskar!
Låst ämne