Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2499915

Sv: Alla Helvetes Kval
Supportern: Det var väl svårt att säga nej för Alcen när polaren Lindbäck ringde förstås men samtidigt är det obegripligt och oprofessionellt agerat. Sen i det läget förlängningen med VV, märkligt och dyrt. Sen finnen vi har på bänken nu som hade kunnat rädda fått kontrakt, han sitter på bänken. Sjukt, märkligt och dyrt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Axle San: Lindbäck var väl en bra värvning sett på förhand? Svårt att förutse att han skulle få den här säsongen. Hans höst är bland de sämre jag sett. Han vaskade nog en 7-10 poäng för oss på egen hand. Det som retar mig är att ingripandena präglats av dåligt fokus. Att han inte verkat påkopplad… Dåligt förberedd och till synes nonchalant inför uppgiften…

Efter nyår har det sett bättre ut men totalt sett är det en underprestation på den viktigaste posten och det kostar oss kanske kontraktet i slutändan även om det går att hitta många fler orsaker som medfört detta…
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Axle San: tacka nej? Man bönade och bad och gav honom bra med pengar för det också. Övriga laget var på dekis och då offrar man alla pengar på spelare vi inte behövde för att de ville hem (lindbäck/larsson).

Förlåt men jag blir bara arg när jag ser alla inblandade och många fina insatser genom åren är som bortblåst. De kommer för evigt bli förknippade med detta misslyckande för mig. Känner bara avsky.
Låst ämne