Brynäs IF

715410 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2501336

Sv: Alla Helvetes Kval
BIF Kungen: ..nä..inte Kjell Kruse..
Men inga ex-brynäsare..jag tror på fullaste allvar att det är förkastligt..så fort Leksand hade folk utifrån så gick dom bra..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Herre P: Det måste inte vara fel att rekrytera någon från orten, men det kanske inte är så sannolikt att den bästa möjliga sportchefen eller tränaren råkar finnas tillgänglig i Gävle. Modo gjorde exempelvis en riktigt bra sportchefsrekrytering i form av Karlin som ju är därifrån ursprungligen, men han hade visat framfötterna i en annan allsvensk klubb innan Modo värvade honom.

Det är svårt att se någon "Brynäslegend" som skulle kunna styra upp skutan nu. Mårtensson vore en bra sportchefskandidat, men han gjorde ju bara 2 säsonger i Brynäs för mer än 20 år sedan och kan knappast klassas som en "Brynäslegend". Han vore helt klart kvalificerad för jobbet. Han har gjort det som Alcén inte gjorde, dvs skaffat sig erfarenhet i en mindre klubb efter spelarkarriären. Först 1 år som assisterande sportchef och därefter 2 år som sportchef i Almtuna. Jag tror att man måste komma in med erfarenhet från en liknande tjänst när man tar sig an en storklubb som Brynäs.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Herre P: håller med till 100 %.

Jag skojade bara, menade absolut inte att göra mig rolig på din ”bekostnad”. Ber om ursäkt om du tog illa vid dig. (Noll ironi👍)
Låst ämne