Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2507132

Sv: Alla Helvetes Kval
Supportern: Nu måste alla inblandade sparkas omgående, denna jävla katastrof och detta förakt för föreningen och fansen måste väck. Sätt in J20 i allsvenskan och bort med alla inblandade i detta gigantiska fiasko.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Asterix: dom flesta kommer försvinna oroa dig inte. Men man ska inte sitta och kasta skit på enskilda spelare hockey är en lag sport och Brynäs hade ett för dåligt lag så enkelt är det truppen var för svag. Skylldiga är inte någon tränare målvakt eller spelare det är sportchefen och styrelsen. Alcen och fruntimmret där ingen av dom har varit sportchef förut dom ska aldrig kunna bli sportchef dom hade inget där och göra. Hur fan fick dom det jobbet.
Det är idioter som skött Brynäs under många år nu och det är ja jag saknar ord.

Livet går vidare i Hockeyallsvenskan med slut upp runt klubben och försök vänd deta till något positivt gå på matcher och driver man företag var med och sponsra hockey kostar pengar och det är något Brynäs kommer behöva nu.
Lycka till nästa år och hoppas ni går upp så snart som möjligt. I dag förlorade hela shl ett av Sveriges klassisk lag. Brynäs förlorade shl förlorade svensk hockey förlorade😥
Låst ämne