Brynäs IF

713783 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2507247

Sv: Alla Helvetes Kval
Det nattsvarta nu går faktiskt över, när säsongen drar igång sluter ni upp till nya hopp, tro det eller ej. Att se Elias/Emil Pettersson, Dahlen, Wedin växa fram med ständiga förbättringar i organisationen till något mycket friskare och starkare i HA och se frukten av det nu är inget man velat ha ogjort. Hade inte bytt det mot att det osunda som var snubblat sig kvar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Propagandus: Vill bara flika in här och beklaga för sorgen alla brynäsare känner just nu. Jag ska vara ärlig och säga att Hockeyallsvenskan inte är så jäkla rolig som vissa vill få det att tro.

Men jag är övertygad om att Brynäs kommer hitta rätt igen. Ni kommer förmodligen inte gå upp direkt, men det är nog positivt för att kunna bygga en sund och hållbar organisation över tid.

Nu kommer nog inte mitt köra Modo gå upp i år med tanke på hur vi spelar nu. Så jag hoppas på många roliga matcher nästa år! Väl mött kära hockeyälskare.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
I höst kan vi alltså lägga till Vita hästen, Tingsryd och Östersund på kontot förnedrande förluster som växt sig allt längre senaste åren. Kul.

Hockeyintresset gick redan på life support tack vare Brynäs. Helvete vad deprimerande.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Propagandus: Det bästa med att heja på ett topplag i allsvenskan, är att tex en hemmamatch mot Västervik så känner man sig 99% säker på att Modo vinner, och man känner sig lugn och bekväm.

Hur många gånger kan man känna så inför en SHL match?
Låst ämne