Brynäs IF

713994 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2507552

Sv: Alla Helvetes Kval
Zzz: Jag gissar på att Blomqvist, Kvist och Lindstein blir kvar. Resten ser jag som bonusar.

Läser att lönebudgeten förväntas sjunka från 45 miljoner till 12 miljoner. Det ger perspektiv.

Att Rödin och Bertilsson skulle avstå några miljoner under karriärens sista år för att spela upp Brynäs ser jag som osannolikt. Larsson förmodligen helt orealistiskt.

Scott, Lindbäck och Kinnvall hade man gärna haft kvar, men antagligen för dyrt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: Sen tycker jag man ska locka en sån kille som Ölund med kaptensbindeln och mer istid för att stanna. Det är ju ändå en sån karaktär man vill ha i ett lag. Eg är han ju för bra för HA, men med nyfött barn så finns ju chansen att han vill bo kvar i Gävle.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja:
Stannar Theo är han dum. Skulle han stanna är det pga skolsituationen, men hockeymässigt vore det ett steg bakåt.

Ja det går inte att köpa sig en 45 mille trupp nu.
Isf måste man arbeta med bonusar som faller ut om man kliver upp som väger upp det lönebortfall man får om man signar sig till oss i HA. Men då kommer man in i en ”ta pengar av nästa års budget”-karusell.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: Det återstår att se vad som är realistiskt och orealistiskt. Djurgården har lyckats signa hemvändare som lätt hade kunnat tjäna mer pengar på annat håll. Det handlar om social situation, vad man dragit in för pengar hittills i karriären och om sportslig utmaning. Jag har svårt att tro att Rödin, Scott och Bertilsson finner det som en utmaning att byta SHL klubb. Annars finns spel i utlandet som alternativ, Schwieiz borde vara uteslutet, Finland bör vara för dålig betalt, Tyskland är väl kanske enda alternativet..
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Svärfarsan stod och snackade med Tord Lundström i period paus och så stannade en snubbe och ställde frågan till Tord: "Varför gjorde du så många mål? Jo, jag sköt där målvakten inte var"!
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Tänkte tillbaka på SHL premiären nu, vi var iväg på jobbresa i Göteborg och hade samlats lite Brynäsare på hotellrummet för att titta på matchen.

Jag vet att jag gillade spelet och säkerheten i våra utespelare och blev lyrisk när Sklenicka tog ner en puck i mittzon på Volley.

Nämnde dock till mina kollegor att jag inte litar på Lindbäck riktigt, varpå dem började klaga på mig att jag redan ser problem.


Det blev en väldigt underhållande match och 5-4 till Rögle i OT.

Jag vet att efter matchen var jag förväntansfull och tyckte att laget såg bra ut.

Synd att man hade fel.


Men vi reser oss igen Brynäsare ❤️
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: 💛🖤❤️R.I.P💛🖤❤️ jävla fiasko förening
Låst ämne