Brynäs IF

712851 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2507817

Sv: Alla Helvetes Kval
Qvarre: Välkommen till Sveriges roligaste liga.

Min personliga tankar och reflektioner, när man ramlar ur Shl så mår man dåligt, iaf jag gjorde, man kan vakna på nätterna och känna hur jävulskt det har påverkat sinnet, sen kommer sommaren och hockeyn glöms bort, livet går vidare och man börjar må bra igen.
Hösten kommer och suget efter hockey och favoritlaget kommer tillbaka, en spänning och förväntan infinner sig, silly season blir precis lika spännande som tidigare år och när pucken släpps där i oktober/november så har man helt glömt att man spelar i en lägre liga, man är precis lika engagerad som vanligt, enda skillnaden är att man normalt direkt är ett topplag vilket är skönt för sinnet när man säsongen innan varit ett strykgäng och ramlat ur Shl.

Personligen tycker jag As är mycket roligare att titta på, lite naivare men friare, här kan allt hända.
I Shl finns skicklighet att helt stänga ned matcher i en hel period eller mer, sådant existerar inte i As, här kan målen trilla in åt dom mest ologiska hållen och därför är det nästan alltid spännande till sista sekund.

Så med det sagt så känns det tungt nu, men till hösten så kommer ni ha samma kärlek och engagemang till Brynäs och ni kommer vinna matcher, många matcher för ni kommer vara ett topplag.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Gavelo: Du kommer hata oss nästa säsong 😁. Om ni inte har oturen att gå upp.
Låst ämne