Brynäs IF

713930 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2507913

Sv: Alla Helvetes Kval
JohnnyBotox: "om jag skrevefter intervjun med Inge igår, han har väl ingen rätt att uttala sig!"

Självklart håller jag med, ville bara länka till intervjun. Inge och Dackes haveri är ännu värre än det vi ser nu och Brynäs vara ju många poäng sämre när vi kvalade senast jämfört med nu.

Räddning då vara att HV vara ännu sämre.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Ove Myling: Är det någon här inne som på riktigt tycker att spelet större delen av denna säsong är det ”riktiga” Manner spelet??
Ifjol när man gick till play in så var det MYCKET striktare!
Då ställde man upp hela laget i mittzonen.
Har man gjort det nu???
NEJ!
Ganska uppenbart att krafter inom laget har tvingat Manner att kompromissa, vilket bevisligen gjort att varken spelarna spelar det spel dom vill och tränaren inte får det spel han vill.
Detta blir någon sorts blandning som ingen är helnöjd med.
Och Manner får som tack för att han kompromissar sparken.
Jag säger inte att mannens spel är rätt eller roligt att titta på, men om ”laget” vägrar spela hans spel så är det väl bättre att ta bort honom tidigare? Denna hybrid verkar ju ändå inte fungera?
Sen kan väl jag tycka att en tränare och sportchef ska få/kunna bestämma spel och spelarna ska göra som dom säger? Men om man nu har fel spelare i truppen för att kunna/vilja anpassa sig efter en tränares filosofi så kanske dom skulle ha brutit tidigare med tränaren.

Oavsett så tycker jag att det är helt klockrent att det inte synkat mellan tränare och spelare, men sökandet efter kontinuitet på tränarsidan gjorde att tränarbytet kom försent! Även om huvudproblemet är att dom överbetalda divorna på isen inte klarar av att följa tränarens taktik!

Facit blev allsvenskan, och dom överbetalda divorna kommer troligtvis att segla vidare till andra klubbar.
Även om jag tycker att dom borde vilja hjälpa till att styra upp deras misstag!! Tycker det är hemskt hur vi ska bidra med pengar via matchbiljetter och swishkampanjer mm, men dom sticker så fort dom får chansen för att kontrakten bryts.
Är man runt 30 och har tjänat bra pengar tidigare under karriären så stannar man och tar ansvar tycker jag, PUNKT!
Låst ämne