Brynäs IF

713920 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2507977

Sv: Alla Helvetes Kval
Såg er match igår och fick flashbacks för hur förkrossande det är att åka ur shl. Det är en sorg som är svår att förklara. Glädjen till hockey kommer att komma tillbaka, men den närmsta tiden kommer att vara tuff för er fans.

Under tiden i HA har jag kommit till insikten att jag följer ett LAG och inte en LIGA. Bryr mig inte ett skit om SHL där hälften av lagen är plastklubbar.

Möter hellre AIK, Brynäs, DIF, Mora, Löven, Västerås, SSK än Rögle/Oskarshamn(usch)/Växjö/Örebro/Malmö/Linköping, ja listan kan göras lång.

De enda lagen jag saknar att möta som spelar i SHL är Frölunda, HV, Färjestad och till viss del Timrå (pga vår rivalitet).

Om vi inte går upp i år så ses vi i ERP till hösten. Blir en spännande Silly season. :)

Ni kommer dock få grått hår av domarnivån i HA. Herregud vad den är amatörmässig haha.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
ToddW: "Möter hellre AIK, Brynäs, DIF, Mora, Löven, Västerås, SSK än Rögle/Oskarshamn(usch)/Växjö/Örebro/Malmö/Linköping, ja listan kan göras lång."

Det tror jag alla gör, men nu jämför du HAs toppklubbar med skräpet i SHL. Om man istället jämför Tingsryd, Nybro, Almtuna, Vita Hästen, Östersund, Kristianstad osv, med Malmö, Linköping, Växjö, Oskarshamn, Örebro. Jag vet vilka jag hade valt.

Problemet med HA är också att ingen verkar bry sig, bara ett lag är över 4700. Liksom Västerås och Mora har ett lägre snitt än Oskarshamn(!).
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
ToddW:

”Till viss del.” Kom igen nu! Det är Timrå du saknar allra mest att möta. Vad är nöjet med att spela mot ett skitlag som HV?
Låst ämne