Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2508736

Sv: Alla Helvetes Kval
Wilhelmsson: så sant
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Har precis som övriga okunniga soffcoacher sett det här komma i flera år. Man kan förbanna hur systemet fungerar, men det är en del av sporten precis som icing och offside. Bara att konstatera, vi var sämst och får nu betala priset.

Jag tror inte för en sekund att vi kommer att "studsa tillbaka" a la HV71 med nuvarande klubb- och sportledning. Lagen i hockeyallsvenskan har filat i åratal på hur de ska gå upp i SHL, och vunnit viktiga erfarenheter. Vi ska inte tro att dom kommer att lägga sig på knä och tillbedja det mäktiga klubbmärket Brynäs. Snarare tvärtom, alla kommer vilja ta våran skalp.

Min stora oro är därför att om man inte tar den här varningen på allra största allvar, så kan vi nog bli kvar i hockeyallsvenskan för lång tid framåt, eller något ännu värre.

Hade vi varit ett affärsdrivande företag (vilket vi ju till delar är), så hade detta varit en konkurs. Utslagna från marknaden. Jag har aldrig sett en konkursande företagsledning driva konkursboet.

Finns bara en tränare, tror jag, som skulle kunna lösa våra problem. Men Bulan vill nog inte lämna Luleå för att harva runt i kvartsfyllda by-islador med oss i hockeyallsvenskan.

Tragiskt.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Hvblå: Det är ju gulligt att du med flera forna motståndarsupportrar tycker att Brynäs berör så lite så ni bara MÅSTE in här och uttrycka det. Vi ses nog snart igen ska du se ❤️. Vilken liga det blir får framtiden utvisa, men med nubben vid rodret är det nog låga odds på att det blir HA.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Jag lyssnade på Plastic Bertrand när jag var yngre men plastlag som Hv har jag aldrig lyssnat och gillat.
Brynäs berör eftersom du är här och öppnar kakhålet.
Låst ämne