Brynäs IF

712979 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2509442

Sv: Alla Helvetes Kval
Drugstore : Bara för att du är en expert i tv så betyder inte att du skulle kunna vara en framgångsrik tränare.. han hade ju väldigt bra lag med både djurgården och malmö, blev aldrig nå smguld.. men visst styra upp skutan i brynäs kanske skulle gå=)
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Hör här att det vurmas för "gamla brynäsare" på tränarposter..till er har jag en fråga..vill ni ärligt gå i samma fälla som Leksand gjorde under jojo-åren, med exleksingar på tränar -och i sportchefsrollen.

Titta gärna på dom nu..folk utifrån på sportsliga ansvarspositioner. Så fort folk som är förankrade i bygden hållit i rodret har det blivit degradering..möjligtvis m ngt undantag.

Nä, folk utifrån är en viktig nyckel om det ska gå framåt för Brynäs.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
parks: Nej inte som tränare men lite jävlar anamma han har ju rötterna i Gävle med omnejd. Tror att han skulle kunna vara rådgivare på halvtid mer har vi väl inte råd med.Skulle nog vara bra för nya ledarna i klubben att kunna rådfråga om allt
För kunnig är han o rak.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Man blir mållös när folk föreslår Sjödin som HC. Har vi inte precis konstaterat att gamla spelare i ledande positioner var precis det vi INTE behöver?
Låst ämne