Brynäs IF

715426 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2510113

Sv: Alla Helvetes Kval
dabif: Brynäs behöver bygga ett lag med bra allsvenska spelare, inte bra SHL-spelare. Tror tyvärr inte någon etablerad kommer bli kvar, men hoppas bli motbevisad. Dock kan inte klubben fortsätta betala ut drömlöner till Brynäshjärtan, som du säger måste de ner i 20-30% av sin nuvarande lön och det tror jag inte kommer ske, många av dessa Brynäshjärtan är vana att få fantastiska löner i relation till sina prestationer. Antagligen måste de ner i lön vart de än flyttar, men ner ännu mer i Brynäs.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: Jag har svårt att se nåt SHL lag vara intresserad av t.ex. Rödin. Hans benägenhet att bli skadad samt att hans prestationer senaste säsongerna lockar nog väldigt få sportchefer. Samma med Bertilsson, finns tillräckligt med bra backar i serien som går före honom. Jag har gärna kvar båda i Brynäs i HA, men som sagt till löner som motsvara HA och deras nuvarande kvalitéer.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: Dock kan inte klubben fortsätta betala ut drömlöner till Brynäshjärtan, som du säger måste de ner i 20-30% av sin nuvarande lön

Då vill jag påstå att dom inte har något brynäshjärta, se vad som hänt..borde inte vara någon tvekan att stanna åtminstone en säsong till.
Låst ämne