Brynäs IF

713990 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2510299

Sv: Alla Helvetes Kval
JawKee: Ju högre upp man sitter, ju större makt, ju större ansvar.

Den förra styrelsen är borta. Svedman forfarande ganska nytillträdd. Alcén, Grahm och den förra styrelsen bör definitivt det största ansvaret för det här enorma misslyckandet. Däremot har inte den nya styrelsen levererat heller - tänker främst på det faktum att man inte tog in en GM som hade kunna kompensera för det idiotiska faktum att Alcén och Grahm har rattat sporten.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: "Alcén, Grahm och den förra styrelsen bör definitivt det största ansvaret för det här enorma misslyckandet."

Tycker att det absolut största ansvaret ligger på de spelare som skulle varit ledande. Rödin, Lindbäck, Palve, Timashov, Kinnvall med flera. Man har inte ens ställt upp på att följa tränarnas game plan. När man följde game plan och vann mot Färjestad borta spelade man mycket bra. Direkt efter det brakade det ihop och många spelare gjorde lite som man tyckte själv under matcherna. Klart SM-guld i odisciplin 2022/2023!
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: Håller med. Det känns enligt mig som att de som sitter där nu har haft i uppgift att rädda den sjunkande båten Brynäs som tagit in vatten i flera år nu.
Absolut skulle man tagit in en GM eller någon för att stötta upp Alcén. Oavsett hur mycket man tycker om Alcén som person så bör man ha kunnat sett hur pass tom hans verktygslåda är.

Dock så tycker jag att man bör lägga mer ansvar på spelarna. Man säger ofta att Sportchefen ska avgå så fort det går dåligt, men man hör aldrig samma om spelare. Vi har flera som verkligen inte har presterat så som dom borde ha gjort med tanke på deras roll.
Innan säsongen så tyckte jag inte direkt att vi hade ett dåligt lag på papperet. Så som jag ser det så är det en sportchefs jobb att få ihop ett stabilt lag på papperet innan säsongen drar igång, därefter ligger det i stort sätt i tränarnas och spelarnas händer att göra någonting bra av det.
Därför tycker jag att det minst lika mycket är spelarna och tränarna som ska lastas.
Låst ämne