Brynäs IF

715473 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2510640

Sv: Alla Helvetes Kval
JawKee: Strategin var att värva in riktig spets under säsongen - men då marknaden var tunn ändrades strategin under säsongen till att stärka bredden istället. Detta har uttalats av Alcén men jag kan inte ange datum för intervjuer eller medium. Den som har ork får gärna leta. ...Men min bestämda uppfattning är att för lite pengar satsades på att stärka truppen under säsongen.

Det hade kostat att förstärka ytterligare - men sannolikt en faktor tio mindre än att åka ur SHL.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Malken: Ja att utlova något och sedan strunta i det kan jag tycka är fog nog för att bli entledigad. Hoppas styrelsen säger adjö till våra gröna sportchefer imorgon.
Det är inte bara dessa två som sagt att värvningar ska in, Manner och även Svedman har tidigare under säsongen uttryckt att spelare ska in. Men våra sportchefer har inte gjort sitt jobb.

Sportcheferna är även ytterst ansvariga för det sportsliga resultatet och ska självfallet avgå självmant om de ens har ett uns av självrespekt och respekt för föreningen.
Morgondagens möte kommer vara ett vägskäl för föreningen. Förändring och utveckling eller megalomani och galenskap.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Alcén låg och sov för länge.
Hade han agerat likt Nubben. Att fixa en "trade" med spelare som Lenc eller LaLeggia så kanske vi inte varit i allsvenskan nu.
Eller satsat på en vältränad och duktig målvakt i Veini.

För många dåliga beslut har gjorts under hela säsongen. Med start redan från försäsongen.. Där man märkte att nått var galet i spelet redan då.

Många kockar som vill styra men ingen som kan slå en bea.

Att det sen skulle sluta med detta debakel och med tre Brynäsare som leder laget i ett kval luktar ju inavel lång väg.

Många tyckte Manner inte var nån bra huvudcoach. Och jag är beredd att hålla med. Han skulle vart tvungen att växa även han. Men det gjorde han aldrig.

Alcén som jag nämnde låg i ide. Grahm var hemma med ungen...

Laget var i spillror. "Gävle killarna" + Scott ville si och övriga så. Inget stämde över hela säsongen.

Honken fick nån skräddarsydd roll.

Aa mycket har kunnat göras så mycket bättre.

Och det är nu dags att detta sker. Därför blir jag djupt orolig när Bank säger upp sig. Verkar som den djupa inaveln håller på att förstöra en anrik klubb ännu mer.

För om Brynäs väljer att fortsätta med Gävle killarna och ta hem ex Brynäsare och ex tränare kommer vi slåss i botten nästa säsong också.

Gäller att bryta sig loss från egentligen alla spelarkontrakt, låt Ove foka på sin golf, ta bort P och Jens Ö som matriser. Ta bort alla Brynäs legendaren från rinken, sparka Alcén och Grahm, bort med Honken.

In med nya fräscha idéer, spelare och ledare. Detta som varit nu under nästan 20 år är utdött och håller inte längre.

Och ni som vill ha kvar Lindbäck och Kinnvall. Förstår inte hur ni tänker...

Det finns egentligen bara 3st som jag vill ha kvar eller 4. Men 3 utav dom känns realistiska. Det är Lindstein, Ölund och Blomman. Sklenička också. Men att han lämnar tar jag gör givet. Men dom övriga 3. Låt dom bli dom enda Gävle killarna som ska vara kvar. Ölund eller Jacke som kapten spelar ingen roll. Theo med ett A. Och den enda ex Brynäsaren jag vill ha tillbaka är Silver.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Malken: Jo, jag vet att det har uttalats om spetsvärvning, men vill minnas mig att man inte utlovade något, utan att man snarade pratade om att man sökte efter en sådan värvning och önskade det. Men aldrig att man utlovade något.
Låst ämne