Brynäs IF

715124 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2512208

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: jag menar det. Ha koll på SHL-rejects, ha koll på konkurrenter i HA, ha koll på de bästa + fynd i hockeyettan, ha koll på DEL, Liiga, AHL, ECHL, alla juniorlag med mera, med mera...

Som sagt, SC i SHL är nog både enklare och betalar bättre...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
JohnnyBotox: Hockeyettan kan Brynäs med lätthet skaffa koll på om viljan och ödmjukheten finns. Det är bara att ta hjälp av Strömsbro, som säkerligen har scoutat sina motståndare väl. Lars "Lillis" Lövblom uppe i Hudik har ju också bakgrund inom Brynäs och bör rimligtvis också ha koll.

Men då måste Brynäs vara tillräckligt ödmjuka för att fråga Strömsbro om hjälp. Jag är inte så säker på att den ödmjukheten finns hos våra 35-åriga sportsliga beslutsfattare.

Man blir ju nyfiken på hur bra en spelare som Tellström jr är.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Gällande truppen till HA 23/24. Jag förmodar att man till att börja med gör någon slags första koll med spelarna i årets trupp hur de ställer sig inför att spela med Brynäs i HA. Till och med spelare som hade tänkt ratas vid spel i SHL, t.ex. en sån som Olesen kanske hade varit intressant att ha kvar i HA? Utnyttja SHL-klausulen (någon som vet hur länge den gäller?)

Vissa är givetvis borträknade, Sklenicka, Björninen, Palve, Timashov etc.
Men förmodar att man ser över vad man har för grund och utgår från den och kryddar därefter.


Det vore intressant att veta hur man gör med spelare från andra klubbar som redan var klara för spel i SHL med Brynäs. Låt oss säga att Johan Persson hade signerat ett SHL-kontrakt med Brynäs, att det delvis fanns intresse från andra SHL-klubbar men att valet ändå föll på Brynäs. Självklart beroende på person, lön, sociala aspekter, men det vore ju inte jättekonstigt om han ändå väljer spel i Brynäs om alternativet än en sämre roll i t.ex. HV. Mora har han ju redan ”skilts” från i tanken så inte helt givet att bara signa nytt och stanna i Mora heller.
Vad tror ni?
Låst ämne