Brynäs IF

713368 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2513848

Sv: Alla Helvetes Kval
Peja: "Man blir ju nyfiken på hur bra en spelare som Tellström jr är.
Länkar:
www.eliteprospects.com/player/487147/oscar-tellstrom"

Min son spelar i Hockeyettan, så jag har sett en del spelare från Hockeyettan under ett par år. det finns allt från juniorlandslagsspelare till gamla KHL och enstaka NHL spelare i ligan. Oscar som du nämner har jag sett sen han var pojklagspelare. Han har testats i SHL av Luleå. Han har även varit nere i HA för någon säsong sedan. Till senaste säsongen tog han klivet ned i Hockeyettan igen. Han är duktig. Men jag tror inte han har drivet för att lira högre än Hockeyettan just nu.

Om Brynäs ska upp i SHL snabbt så kan laget inte bestå av Hockeyettan spelare eller gamla trötta Brynäsare eller före detta Brynäs rejects. Utan det ska vara hungriga bra spelare från typ AHL, eller finska hungriga spelare som kanske inte fått rätt roll i Liiga och vill ta nytt avstamp i Brynäs. För nu är det viktigt att bygga en stark trupp för att snabbt komma tillbaka till SHL. Spelarna ska ha högst 1+1 kontrakt. Jag blir skräckslagen när jag läser namn som Alexander Bjurström, Hirsch osv som några som skulle ta Brynäs tillbaka till SHL!!??
Dom två första kedjorna ska bestå av bra spelare gärna från utlandet där deras agenter eller dom själva inte ännu vet deras SHL värde. Då kan dom spela för en ganska så inte allt för hög lön. Sedan om vi går upp så utlöser man +1 året i deras kontrakt om dom ska vara kvar. Annars adjö och hitta spelare för att etablera sig för obestämd tid i HA
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Wesley: Tack är ett intressant inspel om Tellström jr.

Jag menar inte att div1-spelare ska leda Brynäs i hockeyallsvenskan. Däremot tror jag att välscoutade div1-spelare kan vara intressanta truppbreddare i en tid då Brynäs J20 fick slåss för glatta livet för att undvika degradering från SuperElit. Mina konkreta spelarförslag kanske inte ska tas så seriöst, då eftersom jag inte följer div1. Någon annan - som du - har säkert mycket bättre koll på vilka spelare som kan vara intressanta därifrån.
Låst ämne