Brynäs IF

713466 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2514669

Sv: Alla Helvetes Kval
Fast här är en intervju med Svedman. Har den postats här?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Jag har fört samma resonemang som Svedman hur länge som helst på forumet så jag är förstås jättenöjd med det han säger. Det är en självklarhet att man måste komma samman och att kavalkaden av sparkningar måste upphöra. Hade pengarna som läckt på sparkningar istället satsats på spelare hade Brynäs inte åkt ur SHL.

Läste ett "Old School Hockey-reportage" på hockeysverige.se med en av Södertäljes guldhjältar från 1985. Kommer tyvärr inte ihåg vem. Reportern frågade om finländske tränaren Timo Lahtinens del i guldet och svaret blev att "vi förstod aldrig vad han sa - men vi hade så bra lag att det inte spelade någon roll".
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Brynäsgubbe: Man kände väl sig mer eller mindre tvingad att komma med något efter alla påtryckningar, annars tror jag nog det hade varit tystnad ända fram tills nya tränarstaben är klar. Inget besked om Alcén än men Svedman är noga med att poängtera vikten av kontinuitet så han blir väl kvar. Då gör man exakt samma fel som varje gång förut man pratat om kontinuitet: Man håller på med kontinuitet för kontinuitetens skull, inte för att rätt personer är på plats.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Brynäsgubbe: Tränarna klar alltså! Undrar vilka det är då?
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Några nyheter:

- Vita Hästen har ansökt om konkurs.
- Lukas Zetterberg lämnar Västerås.
- Carl Persson har förlängt med Malmö
- Spelare som lämnar Malmö: Nuutti Viitasalo, Theodor Johnsson, Thomas Schemitsch, Lance Bouma, Brandon Maxwell, Carl Söderberg, Pathrik Westerholm, Ponthus Westerholm, Carl-Johan Lerby, Oliver Lauridsen och Marcus Sylvegård
Låst ämne