Brynäs IF

715674 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2515155

Sv: Alla Helvetes Kval
Auchinleck: Såklart inte, men det jobbiga pendlandet kanske har börja tagit ut sin rätt på Bosses psyke/kropp?

Jag har själv pendlat långa avstånd (10 timmar tur och retur) varje vecka och det tär på kroppen och psyket mer än man tror, så jag har full förståelse om han inte orkar mer.

Till råga på allt har väl Bosse, efter en säsong, insett vilken jävla sörja det är han ska reda ut och det i kombination med resandet blev väl helt enkelt för mycket?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
SuneMangs:
Utgångspunkten är vad man har för bild av rollen Ordförande. Är det en över-VD (en arbetande ordförande) som skall lägga 50 timmar i veckan då reser det frågor om vad vi har för VD i verksamheten och hur VD fördelar sin tid.
De massiva problemen (sörjan) som Bosse B säger sig se vet vi inget om.
Det verkar rimligt att det är Brynäs VD som tillsammans med sin ledningsgrupp behöver sanera upp sörjan? Är det där problemen ligger? Svag ledningsgrupp som kräver mycket coaching från ordförande och resten av styrelsen? Tid eller kompetens som de inte har? Är det styrelsen som inte klarar av att styra och följa upp verksamheten via VD?
Är det valberedningen som inte har klarat av att rusta styrelsen med rätt människor och erfarenheter för att lyfta verksamheten?
Den helt avgörande frågan om den sportsliga utvecklingen och sportkompetensen i Brynäs har Brynäs styrelse inte klarat av att lösa sedan Grahm och Alcén fick ansvaret.
I samband med medlemsmötet 19 april kan man hoppas att det lyfts lite svar från ansvariga i styrelse, ledning och valberedning.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
SuneMangs: Får känslan av att "inre makter" fått honom att lämna, likt Kangas. Hoppas givetvis så inte är fallet.
Det är såklart extremt mycket arbete framför oss och Alner pratar om det i sin podd (lyssnar otroligt sällan på deras podd då de framstår som okunniga sofftyckare i mångt och mycket, senaste avsnittet var dock väldigt bra). Exempelvis att Brynäs varit sämst i SHL på att scouta spelare, man lutade sig helt och hållet på Mikko Manners kontaktnät och kompisvärvningar. Tvivlar på att man förbättrat det området senaste veckorna..

Se till att ni alla blir medlemmar i föreningen nu så vi inte bara hänger läpp här på forumet utan också kan få uttrycka oss i ett mer offentligt sammanhang där man kan göra skillnad!
Låst ämne