Brynäs IF

715675 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2515544

Sv: Alla Helvetes Kval
J-S: Alcén är ytterst ansvarig för det lag som ställts på isen. Det har som vi alla sett hela säsongen varit undermåligt och så lövtunnt att det inte funnits någon som helst konkurrens i truppen. En spelare som Palve har underpresterat grovt hela säsongen men ändå haft en gjuten plats som 2:a center och i PP.

Manner har gjort sitt bästa att ”sminka grisen” hela säsongen men även han och övriga tränare bär ett stort ansvar för degraderingen. Har man ett oskickligt lag, som Brynäs haft, så måste man ju anpassa spelsättet. Man såg ju tidigt vartåt det barkade och redan då borde man gått tillbaka till förra säsongens styrspel. Nu försökte man in i kaklet att spela en hockey som truppen bara behärskade var 10:e match ungefär. Det är väl ungefär så ofta som Brynäs gjorde riktigt bra matcher säsongen 22/23….
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Alla Helvetes Kval
Jugge: Det jag tror smärtar allra mest hos Mikko var att han KRÄVDE att en satsning måste genomföras för att han skulle förlänga, efter förlängningen kom ingen förstärkning till laget, inget satsades. Något våran SC Johan Alcén (och en osynlig Grahm) har ansvar över. "Vi har det vi har" kommunicerades..

Blir allvarligt oroad när Svedman säger att "hälften" av supportrarna kommer bli besvikna när han samtidigt pratar om att föreningen saknar kontinuitet.

Jag tolkar det som att vi kommer ha både Alcén och Grahm kvar inför nästa säsong, två stora poster där båda FORTFARANDE är gröna! Ingen av dem har heller erfarenhet av allsvenskan, ingen av dem har heller erfarenhet att kunna scouta, ingen av dem har heller ett kontaktnät. Det är en jävla lekstuga alltihopa!!!!
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Jugge"Manner har gjort sitt bästa att ”sminka grisen” hela säsongen men även han och övriga tränare bär ett stort ansvar för degraderingen. Har man ett oskickligt lag, som Brynäs haft, så måste man ju anpassa spelsättet. Man såg ju tidigt vartåt det barkade och redan då borde man gått tillbaka till förra säsongens styrspel. Nu försökte man in i kaklet att spela en hockey som truppen bara behärskade var 10:e match ungefär. Det är väl ungefär så ofta som Brynäs gjorde riktigt bra matcher säsongen 22/23….: "

Håller med fullständigt...
Mikko med resten av tränarna har ju redan fått foten så nu väntar jag bara på att den ledande makeup artisten(artisterna) blir entledigad.
Låst ämne

Sv: Alla Helvetes Kval
Jugge: Har absolut 0 förtroende för ledning . Denna ledning med Alcén i spetsen har ingen djävla aning hur lag ska byggas å hur denna sesång ska undvikas från ras till div1 .
ALCÉN MÅSTE BORT FÖR NÅGOT HOPP SKA INFINNA SIG .
Låst ämne