Brynäs IF

715468 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2522730

Sv: A propósito de nada
Zzz: Hon annonserades ut som den första kvinnliga SHL-sportchefen någonsin, sitter i ledningsgruppen och jobbar enligt utsago tight med Alcén. Du verkar argumentera för att hon minsann aldrig haft något ansvar över SHL-laget, jag menar att den bevisbördan ligger på dig utifrån ovan omständigheter.

Om det du säger stämmer har ju Brynäs lurat oss alla om att hon var den första kvinnliga SHL-sportchefen, ledningsgruppen kan inte tillskrivas ansvar för kärnverksamheten (herrlaget) och eventuellt ljög(?) hon om det tighta jobbet med Alcén. Det tycker jag är ganska grova anklagelser både mot Brynäs och henne, om det är vad du menar. Men jag kanske har missuppfattat dig?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Allt det du skriver är info från 2021 och innan Svedman. Inte ett spår av henne i någon fråga kopplat till herrlaget sedan dess. Du hävdar att hon är ansvarig för resultatet utan att ha någon uppfattning om vilken roll hon har, om hon ens har någon roll kopplat till herrlaget eller någonsin haft.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Faktum kvarstår att det 2021 var tänkt med en GM över dessa två juniora sportchefer. Det hade varit en acceptabel och logisk lösning som tyvärr aldrig genomfördes. Nu, 2023, är den logiska lösningen fortfarande en rutinerad GM samt behåller max 1 av de juniora sportcheferna. Tyvärr tror jag inte detta kommer hända på grund av att Brynäs KD inte tror att det behövs en förstärkning av den sportsliga organisationen. På sin höjd några bollplank i form av gamla spelare…
Kommentera