Brynäs IF

715652 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2522769

Sv: A propósito de nada
Zzz: 2 invändningar:

1) Det kommunicerades ut att Grahm blev SHL-sportchef. En historisk tillsättning. Det har aldrig kommunicerats ut om något rollbyte. Därför borde antagandet vara att hon fortfarande är SHL-sportchef snarare än motsatsen.

2) Även om hon inte skulle ha varit ett dugg involverad sedan 2021, så betyder det inte att hon är utan ansvar. Degraderingen är en konsekvens av flera års misskötsel, och bristen på kontinuitet bland J20-tränarna hölls i allra högsta grad igång när hon var involverad. Så även om din tes om punkt 1 stämmer, så har Grahm fortfarande ett ansvar för fiaskot.

Sen tycker jag rent allmänt att alla borde hjälpa till att ta ansvar i detta läge. Det skulle inte minst hjälpa de mest ansvarstynga individerna, som exempelvis Alcén. Då borde inte minst personen som jobbat tight med honom och kanske rent av lärt upp honom på jobbet kunna vara en person som avlastar ansvarsbiten lite. Det tycker jag är en självklarhet.

Men det är tydligt att det ledarskapet inte finns. När det gick dåligt fick Manner ta 99,9% av intervjuerna. Nu verkar man fortsätta skylla på Manner i och med att ”laget var egentligen bra”-argumentationen består hos Brynäs. Vad Alcén enligt egen utsago kunde ha gjort bättre är lika tydligt som otydligt på en och samma gång.

Så det här med att ställa upp för varandra och avlasta varandra verkar inte vara någonting som man pysslar med i Brynäs.

Att man vinner och förlorar tillsammans är helt tomma ord. I Brynäs förlorar man inte tillsammans.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ”Att man vinner och förlorar tillsammans är helt tomma ord. I Brynäs förlorar man inte tillsammans.”

Jo men det gör man väl.
På fråga om du har något ansvar så blir ju svaret ja jag o flera med mig bär ansvaret.
Iaf Svedman o Alcen har sagt liknande.

Den enda som tog på sig sitt eget ansvar i klubben var Manner. Sen är frågan när det går så dåligt som det gick - räcker det att bara ta på sig ansvaret då? Bör man inte kräva hjälp till förändring då?
O det kanske gjordes - vem vet? Spelare kanske önskades av Aöcen/Grahm o de önskade pengar av Svedman o Bosse-bank.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Både du och jag har argumenterat för att Alcen borde lämna eftersom han inte den kompetens och erfarenhet som vi känner krävs för att vara sportchef för ett herrlag på den nivån. Han känns inte som någon lagbyggare och har svårt att formulera vad han vill med laget.

Vad ska vi utkräva för ansvar från Grahm?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Fan är det ingen som har något spännande rykte på G? Börjar bli riktigt otålig nu. Döv och stum-SM från Brynäs just nu tycker jag..
Kommentera