Brynäs IF

717248 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2523733

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Mitt problem med den här ledarstaben är att det inte känns som den är sammansatt utifrån att maximera de sportsliga resultaten.

Molin kunde sannolikt inte fortsätta som spelarutvecklare med anledning av degraderingen, så för att ha kvar honom så blev han assisterande (finns viss historik med Gällstedt visserligen). Masken ska in som assisterande för att han på sidan av också ska vara ett stöd till JA, men som tränare har han egentligen ingen bakgrund.

Ekonomiskt "smarta" lösningar, men är tveksam om det ger bäst utfall på spelet och utvecklingen av våra spelare. Men blir gärna överraskad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lemp: Kompetens eller inte, huvudsaken är att vi avlönar Masken så han kan dra fantastiska oneliners hela säsongen. Bra för moralen, vet ni väl?!

Varför skulle dom ta in den enda kompetente ex-Brynäsaren som finns (Janne), nu när han är ledig och tillgänglig för jobb, när man kan ta in Masken?

Så jävla trött på denna förening nu...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Precis så. Vilket å ena sidan inte är fel då vi måste anpassa kostymen. Men jag hade väl ändå någon slags förhoppning om något fräschare (även om detta var en illa dold hemlighet).

Trodde aldrig, aldrig att jag skulle skriva detta, men saknar Czarnecki...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lemp: Jag tror du sätter huvudet på spiken. "Effektivisering" är nog ledordet, med vissa önskemål från Gällstedt.
Kommentera