Brynäs IF

713532 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2530504

Sv: A propósito de nada
Samsung:
Om det stämmer det du skriver är det några ledande personer i Brynäs som borde skämmas ögonen ur sig för att de låtit detta pågå. OM det stämmer.
Vi har en styrelse, vi har en VD, vi har två sportchefer, vi har ledare runt laget, vi har en hel drös spelare.
Och alla låter förfallet pågå så att det till slut leder till degradering.
Nån som hört talas om civilkurage?
Toxisk kontinuitet låter det som...
Och det enda som kommit fram är att vi har stora problem och en ordförande slutar pga pendling.
Resten av de ansvariga då? De fortsätter att titta åt ett annat håll?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Ett av rotproblemen är att vårt Brynäs är väldigt tjänstemanna styrt och vi får bara ta del av vad som gått bra och planerna framåt. Medlemsmötet förra veckan och de filmer som publicerades är exempel på detta. Vi får inga ärliga svar på de svåra frågorna. Bara löften om att allt blir bra framåt. Moment 22 tills vi får in ledare som har förmågan att föra en dialogen, inte bara monolog med alla intressenter.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Om detta fått fortgå under sportchefernas övervakning så är det tillräckligt med underlag för sparkning av dem båda. Utan ens ta hänsyn till degradering, haveriet med målvakterna och uteblivna värvningar under säsongen. Denna sten bör lyftas omgående (hatar uttrycket). För vad säger annars att det inte kan hända igen, att sportchefer och klubbdirektör står och tittar på.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Samtidigt är det dags att vi slutar acceptera spelarnas offerkofta. Gör ingen skillnad vilken som är tränare, slutar alltid med att dom är för elaka eller att man vill bli av med dom. Kanske är dags för dom att sluta vara bebisar och lyssna på tränaren och bryta upp kompiskulturen i omklädningsrummet. Om det är så svårt att komma överens i ett lag kanske dom får börja arbeta med ett yrke där dom slipper träffa någon.
Kommentera