Brynäs IF

714623 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2531447

Sv: A propósito de nada
Peja: kvist har vart inne på 4 bakåtmål på 47 matcher i SHL. Nämn vilka toppspelare i dagens djurgårdslag som hade kunnat få lika bra siffror? För alla i djurgården är ju bättre än kvist och platsar i SHL enligt dig då?

Även om Kvist inte producerar framåt så förtjänar han inte all skit om att han inte platsar. Hade han inte platsar så hade han blivit lika bänkad som Tom Hedberg blev.

Men du verkar inte gilla Kvist alls så du lär ju aldrig ändra dig på den fronten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Farsang: Kvist var inne på 18 baklänges mål enligt SHL.se.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Farsang: Kvist har gjort 1 mål på sina 91 senaste SHL-matcher kvalet inkluderat. Tror du att han hade petat Brodin eller Norman?

Det är ingen som kastar skit på Kvist. Han är en härlig kämpe, men han platsar inte i SHL och heller inte i ett allsvenskt topplag. Om man dessutom ska behålla många andra unga killar (Nordh, Ljungkrantz, Birgersson, Ohlsson) så finns det helt enkelt inte plats. De är 5 spelare som allihopa är 4-kedjematerial, en kedja där Blomqvist redan har en cementerad plats som center. Så det är 5 spelare på 3 platser (2 platser i kedjan + 13:e-forward). Det är 2 för många, enkel matematik.

Och 2 för många är då med utgångspunkten att Brynäs inte lyckas hitta bättre utfyllnadsspelare utifrån, vilket en grupp med ett par NHL-scouter förmodligen borde kunna lyckas med.
Kommentera