Brynäs IF

715752 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2533072

Sv: A propósito de nada
ToddW:
Nu är ju truppen långt ifrån klar, men har funderat en stund på hur truppen kommer stå sig mot historiskt stora AS uppställningar.
HVs och Difs dom 2 senaste måste väl vara några av dom starkaste va?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Horace76c: svårt att säga, hv förra året är nog bästa jag sett i HA. Sen hade vi sjuk trupp när coronan ställde in allt. Bartosak(världsklassmålvakt), HBjörklund, Tambellini, Karlkvist, Johnsson, Freddy O, Rosdahl, Toby Enström, VBerglund, Norlinder osv.

Timrå hade riktigt bra lag de åren de var nere. Björklöven hade sjukt bra lag corona-säsongen samt denna säsong.

Vet inte riktigt vad jag tycker om Djurgårdens bygge, de har profilstarka forwards mixat med lovande unga spelare, men backsidan är ju katastrofalt tunn. Nicky D har väl spelat back större delen av säsongen pga den är så tunn.

Men värva in några tunga forwards till 3e/4e(typ Södergran/AP-liknande spelare) så kommer ni bli riktigt starka. Ska bli spännande att se vilken målvakt ni kommer att landa.

Den enda fördelen om vi missar avancemang är att jag nyss flyttat till Gävle och i sådana fall kan se MoDo nära (Monitor Erp och Uppsala), men jag får hoppas att vi går upp nu, lyckas stanna kvar till 24/25 när ni förhoppningsvis går upp, så jag kan se shl-hockey i Gävle.

Har dock noll koll på HA-trupper innan 2016, då jag inte följde ligan innan vi föll ner
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Horace76c: Tycker vi ska avvakta tills truppen är spikad innan vi drar några stora slutsatser.

Upplägget har ju varit lite olika genom åren, men det Brynäslaget som spelade i Allsvenskan 95/96 måste ha varit ett av de absolut starkaste någonsin.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vesel är given, lite mer skeptisk till Kelleher dock. Gissar att spetsvärvningarna är slut efter detta på forwardssidan.
Kommentera