Brynäs IF

713368 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2548545

Sv: A propósito de nada
Peja: "Säkert passar Manners hockey en spelare som Niemelä bättre, men tror detsamma gäller i stort sett alla defensiva backar som Brynäs kollar på. Det ligger lite i sakens natur om man ska få tag på en tung pjäs, hade varit likadant med Bohm."

Hör vad du säger men håller inte riktigt med.
Mikko Niemelä är ett extremfall!
Niemelä har spelat i Kärpäts organisation sedan U16, haft Manner som tränare i 9 år (sedan 13/14) varav 5 av dessa med Manner som HC.
Den mannen kan Manners sätt att spela hockey i sömnen, och jag tror att han skulle få svårt att anpassa sig till en annan typ av ishockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Du har en poäng om Niemelä, men tror inte man ska avskriva hans kapacitet att spela en annan typ av hockey i HA. Annars är Nickl en back som jag tror kan vara intressant, han är kontraktslös men på NHL-camp nu. Inte jättetung men han är en bra tacklare och spelar mycket mer fysiskt än många 100-kilosspelare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta:
Är det inte lite samma vibbar angående ? tung stabil backgeneral? som förra året när Alcen skulle värva en målspruta. Tiden gick , det blev höst , vinter o vår. Men ingen målspruta.
Visst bara juni, men ändå?..
Kommentera