Brynäs IF

714122 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2548548

Sv: A propósito de nada
Mattson: Jag också. Kommer att rösta helhjärtat på valberedningens förslag.
Vore helt sinnesjukt att ÅTERIGEN byta ut alla igen. (och igen och igen och igen…).

Vi ska vara jävligt glada att vi har en sån kompetens som Svedman just nu till att styra klubben operativt. Vi kan för f-n inte börja om med en ordförande som verkar ha nästintill noll-koll utan bara säger det som de mest negativa vill höra. Utan någon egen konkret plan. Är så j-vla dumt.
Vem f-n skulle då ersätta Svedman? Nån affärsbekant till henne som lyckats styra upp nån korvkiosk och ser världen i svart eller vitt och är bra på att kasta fram bestämda lösningar utan vidare underlag?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svensson_62:
Brukar gilla det mesta av det du skriver men Svedman är väl bevisligen den sämsta dirre vi haft att skapa förutsättningarna för att shl-laget ska lyckats. Det måste man ju faktiskt ta som fakta.

Förmånga stirrar sig blind på hans bakgrund på Ikea.
Vet ni ens om han har en eftergymnasial utbildning att falla tillbaka på?
Varför gick han från Ikea? Fanns väl ytterligare steg att ta - eller breddat sig åt sidan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Svedman är den merit- och kompetensmässigt vassaste dirre föreningen haft. Och alla som haft med honom att göra vet att han är klass rakt igenom. Att han inte lyckas säger mer om problemen organisationen har, än honom.

Nån gång måste alla riktiga Brynäsare säga ifrån till skitkastarna bland supportrarna. Nu tycks vara ett alldeles utmärkt tillfälle. (Passa gärna på att stå upp mot låtsasbrynäsarna på twitter och facebook.)
Kommentera