Brynäs IF

714163 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2548708

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: finns många som har haft bra poängsnitt innan det har dock inte Larsson. Men visst gjorde han en bra säsong. Bra spelare men är han rätt man att ösa in poäng match efter match. Han har kvaliteter men inte offensiva. Rödin och Scott är väll dom jag kan se som har en chans och ösa in poäng. Men Scott kommer få det svårt skulle jag tro. Brukar vara svårt i Hockeyallsvenskan för dom lite äldre spelarna.
Men vi får väll se hur det går jag känner bara att det ser svagt ut framåt vem ska ösa in poäng.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Hockeyleksing: Du kanske har missat att vi värvat Vesel som i allsvenskan snittat 1p/match då han spelat där.
Kelleher kommer också göra en hel del poäng, Ölund med sen är kopacka spännande. Rödin kommer göra mycket poäng, även scott. Är kinnvall skadefri kommer även han ligga högt upp i poängligan. Finns en hel del tycker jag som kan och ska producera framåt i Allsvenskan. Har säkert glömt några namn.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hockeyleksing: Visst är det märkligt att du bara dyker upp i Brynäs forum och vräker ur dig massor med saker utan att ha en enda rätt. Du har noll koll på HA och du har definitivt noll koll på både Brynäs men mest anmärkningsvärt har du extrem dålig koll på ditt eget lag. Med andra ord så är dina kunskaper när det gäller hockey obefintliga. Gå och lägg dig
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hockeyleksing: "finns många som har haft bra poängsnitt innan det har dock inte Larsson."

Kan det ha att göra med att han spelat 10 år som defensiv center i NHL tror du?

"Bra spelare men är han rätt man att ösa in poäng match efter match"

Nej, då han primärt är defensivt lagd så är han verkligen inte det på SHL-nivå. Nu ska vi dock ner och spela i HA, där en liknande spelare gjorde nästan en poäng per match (Krüger).

"Men vi får väll se hur det går jag känner bara att det ser svagt ut framåt vem ska ösa in poäng."

Vesel, Rödin, Larsson, Kelleher, Kinnvall, Ölund är alla god för många poäng framåt i vinter. Och då har jag säkert glömt någon också.

EDIT: Såg nu att många redan gett rationella argument så det här blev kanske överflödigt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hockeyleksing: Ditt påstående om äldre spelare i HA funkade sådär va? Drar man bara ett sånt påstående ur arslet och hoppas att ingen ska reagera?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hockeyleksing: "Brukar vara svårt i Hockeyallsvenskan för dom lite äldre spelarna."

Som till exempel Linus Videll, 38, som var kanske ligans bästa spelare i fjol? Eller Marcus Eriksson, 37, som snittade närmare en poäng per match i Vita Hästen? Eller Johan Persson, 33, som stänkte in 30 mål? Åldersgrejen känns som ett totalt ihåligt argument.
Kommentera