Brynäs IF

713945 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2549136

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Kanske om man är Göteborgsupporter. Kommer aldrig glömma när Gefle spöade IFK Göteborg på straffar i svenska cupen. Christer Öberg överglänste Ravelli under straffläggningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "Kanske om man är Göteborgsupporter. Kommer aldrig glömma när Gefle spöade IFK Göteborg på straffar i svenska cupen. Christer Öberg överglänste Ravelli under straffläggningen."

Visst var det väl i den matchen som Ytterbom drog iväg ett skott, från halva plan, som träffade ribban? Tror ribban fortfarande står och skakar...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: jag stog nere i hörnet mot silvanum på den matchen, när Gefle vann sprang jag ut och hämtade bollen från straffläggningen som jag har kvar än idag 😍😍😍😍
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Hade Brynäs Hej-skivan men även en annan BIF-skiva som jag tror var Läkerol-sponsrad. Har för mig att det var grön/grått omslag (svart/vitt foto från fnasket i plasket plus orkestern med Läkerolgrönt här och där) Den var lite töntig tyckte jag. Minns bara sekvenser som ” att Brynäs lag är numro ett man ej bör tvivla på - nej nej” inledde den och en bit in förekom det käcka ”Virus!! - det är grejer det!”.
Skivan försvann i en flytt. Var i perfekt skick p g a ej en höjdare.
Kommentera