Brynäs IF

714121 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2552668

Sv: A propósito de nada
dabif: Jag tror absolut att dom kommer vara bättre, enbart för att det är en nivå ner och en rejäl dos revanschlusta.
Hade vi varit kvar i SHL hade jag varit övertygad om att Rödin inte längre håller för 1:a eller 2:a kedja. På den nivån börjar hans bränsle att ta slut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mrassarson: Rödin är måhända ingen spelare för förstalinan i SHL längre, men som playmaker i andralinan duger han gott och väl. Nu ska vi ju dock ner i HA och kriga, så det är väl inte relevant egentligen huruvida han platsar i topp 6 i SHL.

Hur som helst, han hade en sämre säsong förra året men skrapade ändå ihop runt 30 poäng. Han var dominant i dödsmatchen mot HV, som vi vann, och han saknades verkligen på isen när det skulle avgöras i dom avslutande matcherna och sedan kvalet. Säsongen innan avgjorde han mot Leksand och sköt oss till play in.

Rödin må vara totalt oduglig som kapten i intervjuer, men på isen, i stora och avgörande matcher är jag trygg med honom och vet vad han kan. Mitt enda problem med Rödin, förutom intervjuerna, är att karln har ett jättebra skott men använder det för sällan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mrassarson: Då är frågan om han har kvar bränslet i mot topplagen och i ett ev slutspel?
Där kommer nog nivån vara närmare SHL än i serielunken mot Almtuna.
Jag hoppas på Ölund nästa säsong gillar Ölund och han besitter trots allt lite spets.
Kan vara så att Ölunds förlängning visar sig viktigare än Rödins.
26 år gjorde ett mål mer än Larsson trots spel i en tredjekedja med medspelare som inte direkt var lysande.
Som det ser ut nu har vi en spelare som Ölund i en tredjekedja det får sägas var mycket positivt kan nu Alcen värva in en bra kollega till Ölund då kan vi få en av Allsvenskans bästa tredjekedjor.
Kommentera