Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2553641

Sv: A propósito de nada
J F K: Oj - Kelleher ihop med Indrasis - för mig låter det som att det kan bli för mycket av det goda. Två riktiga lirare som båda vill ha pucken mycket. Kan funka - och bli jätteroliga att se - men min första tanke var att de skulle hållas åtskilda.

Jag tycker att det verkar rimligt att sätta ihop Kelleher, Vesel och Kopacka. Inte för att de alla är transatlanter utan för att då har man en som kan skapa mycket på egen hand (Kelleher), en stor och stark avslutare (Kopacka) och en smart, defensivt ansvarig center (Vesel).

Då skulle Indrasis, Larsson och Rödin bli den andra toppkedjan. Sedan får man se hur det blir när Scott kommer, han kan gå in varsomhelst i laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Obs att Indrasis inte på något vis är någon powerforward. Han är stor men beskrivs alltid som "mjuk" men skicklig. Han var grym i VM för Lettland men blev lite orolig när jag såg hans stats från senaste säsongen i Tyskland. En 32-åring på väg ner och som kommer till en liga som är lätt att underskatta låter lite farligt. Har han drivet?

Efter att ha läst lite fankommentarer på www.esbgforum.de/thread/18053-schwenninger-wild-wings/ blev jag lite lugnare. Där beskrivs det förvisso som att han inte fick ut tillräckligt mycket av sina skills men att det också berodde på en för klen omgivning.
Kommentera