Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2553686

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: "Dålig bredd generellt i truppen".

Förstår verkligen inte? Håller inte alls med med andra ord. Tycker bredden är bra! Backsidan håller jag med om men hoppas att Kinvall håller sig skadefri efter en mycket bättre försäsong nu med. Förra året började struligt för han och åren i AHL med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mrassarson: Det är det jag inte gillar, det ständiga hoppet. Vi hoppas att Kinnvall får vara frisk, vi hoppas att Berra får vara frisk, vi hoppas att Rödda får vara frisk, osv.

Historien talar inte för att dessa herrar kommer att vara friska, vilket gör att jag hade varit mer trygg med att en av våra backar som värvats hade varit mer rutinerade, då hade jag känt att vi var mindre skadekänslig när (inte om) Berra/Kinnvall går sönder. Det är bara att hoppas att Larsen/Johannesson klarar nivån, för det är sannerligen spännande värvningar.

Men det kommer väl troligtvis fyllas på med några spelare under säsongen också, såna som inte platsar i SHL osv. Jag tänker att det löser sig i det långa loppet. Men för stunden tycker jag vi är för skadekänsliga, i synnerhet på backsidan.
Kommentera