Brynäs IF

717419 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2553878

Sv: A propósito de nada
Mogel: "Jag håller med om att Manner misslyckades förra säsongen."

Jag tror fortfarande att det möte man hade med spelarna – utan Manner närvarande - innan matchen mot Linköping den 14 februari var förödande. Man gör bara inte så mot en tränare. …Och de grupperingar som alldeles uppenbart fanns i laget lär ju inte ha kommit närmre varandra under mötet. Varför väntade man inte till efter säsongen? …Och om man nu hade behovet att prata ut – varför fick inte Manner vara med? Nog borde man väl uppifrån i föreningen ha förstått att man undergrävde Manners auktoritet.

I Linköpingsmatchen tog sedan Timashov en vansinnig och onödig utvisning som gav 5 minuter vid ställningen 1-1 – som blev 2-1 under utvisningen. …Och när Brynäs i tredje jagade för att komma ikapp tog Rodin en lika vansinnig holdingutvisning och laget rasade ihop. Efter matchen sade Manner: ”Det var odisciplinerat och de får göra tre mål i powerplay. Vi kan inte vinna med våra spelare på fel sida av sargen.”

Bilden visar ställningen inför Linköpingsmatchen. Den visar att man fram till den matchen hade ett poängsnitt på 1,22. Brynäs slutade på 62 poäng och tog alltså på de resterande 11 matcherna 12 poäng, ett poängsnitt på 1,09. Man faller alltså ytterligare i prestation.

Ser nu att många börjar lägga skulden på Manner att Brynäs åkte ur, och han har självklart en del i att det hände, men nog finns det fler som har det.

Nu vill man förstås ändå se framåt och värvningarna inför säsongen tycker jag ser väldigt bra ut. …Och Lindstein, Öhlund och Johan Larsson av de som blir kvar kommer bergsäkert att prestera. Däremot törs jag inte räkna in att Lindbäck, Rödin, Kinnvall och Bertilsson ska vända flopp till flipp. De är inga ungdomar. Kan de göra det tror jag Brynäs går upp så jag håller förstås tummarna att det blir så. Annars kan det bli jobbigt.
Uppladdat:

100x100-file-placeholder.png

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Malken: OM det mötet när Manner var bortrest...så tänker jag OM jag var Manner och detta mötet var ngt slags gnällmöte så skulle jag var 100 ggr mer arg och besviken på mina ass tränare som ställer upp på det mötet eller inte säger ifrån...
Kommentera