Brynäs IF

715282 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2554202

Sv: A propósito de nada
Peja: Vi talar om vad vi härinne ansåg och nog fan var det väldigt positivt överlag och snack om allt mellan topp6 och plats 10, typ.
Så nog var det många ”experter” som på förhand hade fel, trots att vår vän Stefan ”skryter” om hur rätt han och andra hade.

Hade han innan säsongstart tvärsäkert berättat om vad som komma skulle (kvalspel och HA) så hade jag kunnat berömma honom för hans expertutlåtande.
Verkligheten visade tyvärr att han inte alls såg vad som komma skulle…😁
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: jag skryter inte MEN..före säsongen var det flera med mig som var oroliga för att vi hade flera bärande spelar som var/Är skadebenägna vi så att vi hade en tunn trupp...Vi var dock glada över Johan L ...os o vm spelare från Finland...Vi trodde att Dima skulle ha en stark säsong..O att Limpan skulle va en trygghet...Ganska snart fick vi skadade spelare. Fortfarande en tunn trupp..Limpan som var nonchalant o rent ut sagt underkänd. Ett icke fungerande spelsystem..en nonchalant dima o palve...Vi skrev det gång på gång. Förstärk laget..så att palve Dima kunde gå in i tredje fjärde....eller på läktaren..Vi hade en handfallen tränare....
Jo vi såg det. Vi skrev det...och det krävdes inga gigantiska hockeykunskaper för att se detta..
Men då var vi gnälliga enligt dig...Nu är vi här i HA pga detta ....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: "Vi talar om vad vi härinne ansåg och nog fan var det väldigt positivt överlag och snack om allt mellan topp6 och plats 10, typ."

Jag har tippat Brynäs 1:a så länge jag kan minnas så jag är van att ha fel. Det smärtar inte. Det som gör ont är att Sanny Lindström fick rätt senaste säsongen.
Kommentera