Brynäs IF

714121 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2575419

Sv: A propósito de nada
RommeTigern: "... Borlänges "stolthet" Montén få sparken som förste coach i SHL."

Alltså, är det någon som är förvånad att HV71 går som skit? Montén är väl ändå den mest överskattade huvudtränaren vi haft i det här landet, någonsin? Vet inte vad Nubben tänkte när han tyckte att babyface Montén var rätt man för att föra en krisande klubb framåt mot en ljusare framtid. Finns det någon form av rättvisa så ryker Nubben den här gången också och inte bara Montén.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: ”Alltså, är det någon som är förvånad att HV71 går som skit? Montén är väl ändå den mest överskattade huvudtränaren vi haft i det här landet, någonsin? Vet inte vad Nubben tänkte när han tyckte att babyface Montén var rätt man för att föra en krisande klubb framåt mot en ljusare framtid. Finns det någon form av rättvisa så ryker Nubben den här gången också och inte bara Montén.”

Du sätter ord på exakt min känsla av HV/Nubben/Montén. Fuskbygge. Montén har väl aldrig haft någon som helst framgång? Om vi gnäller på kompisrekryteringar i Brynäs, titta då på HV…
Märkligt att man värvade Nubben, väldigt old school SC. Tidigt på säsongen, men inte förvånad att det ser ut som det gör.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nån som vet när Scott spelar sin första match?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
SuneMangs:

Har han fått sparken?
Kommentera