Brynäs IF

714632 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2575987

Sv: A propósito de nada
Peja: Det jag försökte få fram var att Brynäs var inne i en väldigt negativ spiral som uppenbarligen inte gick att bryta. Förr eller senare hade vi åkt ner i HA ändå. Nu gick snöret av och det gick inte längre.

Föreningen har ju mått dåligt en längre tid. Varken spelare, tränare eller fans mår bra av att förlora mest hela tiden. Men visst är den sportsliga kompetensen viktig och hittills är jag imponerad av Gälla. Det är bara att hoppas att trion kompletterar varandra på ett bra sätt.

Vidare är det självklart viktigt att vi ”gör en HV” och går upp direkt, annars kommer det bli betydligt svårare. Och gör vi det så kommer det bli ett riktigt tufft första år i SHL igen. Men just nu tycker jag livet känns ganska skönt som Brynäs supporter, och då har inte ens Larsson och Scott gjort entré än.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Jag skulle säga så här om den här säsongen. Antingen fastnar man i HA under en längre tid eller så går man upp och kommer åter igen få jobbigt att hävda sig i SHL. Så även om den här säsongen är allmänt rolig, så är det verkligen en "make it or break it"-säsong.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Du har en liten poäng. MEN. Brynäs har under många år haft detta självskadebeteende, det kommer dock inte ändra sig för att vi vinner matcher och kanske rentav går upp. Föreningen har inte tagit det kliv från gamla synder som man borde gjort i och med urtåget. Tvärtom har man fallit in i gamla synder på nytt fast nu i kubik. Gamla Brynäsare i båset, behöll samma sportchef som varvade det lag som åkte ur första gången på över 60 år, ett advisor aboard med gamla och trötta Brynäsare som samtliga fastnat i det var bättre förr.

Framrutan måste vara större än bakrutan och jag tror aldrig vi varit längre ifrån den förändring som Brynäs behöver.

Med det sagt har vi god chans att gå upp, men den kommer allt vara sig likt oavsett.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mora leder med 2-0 borta mot Djurgården med fem minuter kvar. Har Djurgården underskattat tuffa allsvenskan?

Skönt att Brynäs inte gjorde det, för vi slog ju Mora med 7-1
Kommentera