Brynäs IF

714107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2576042

Sv: A propósito de nada
Vesslan: Tror ändå man måste inse att Brynäs var pragmatiska. Efter degraderingen behövde man hitta ett sätt att få stommen att stanna med allsvenska löner och leverera snabb framgång, då var det nog inte riktigt läge att storstäda.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Håller med dig Peja. En sak som jag insett med stigande ålder är att den bästa förändringen kommer inte genom stora och radikala grepp. Skulle till och med vilja hävda att det är precis det är det största felet med Brynäs. En övertro på snabba förändringar, ofta i form av att sparka och ersätta med någon med ett nytt synsätt. I själva verket så fungerar förändring bäst i små steg. Viljan att bli lite bättre på allting år från år ger till slut resultat. Det gör också att man skapar en robust organisation/klubb som inte är beroende av t ex en tränare. Därför är jag personligen glad över att både Alcen och Svedman är kvar för en sak är jag säker på, båda är bättre på sina positioner i år jämfört med året innan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Nu har jag inte suttit med vid förhandlingsbordet, men som du säger, det kan ju absolut vara så. Dock skulle jag säga att det inte känns så sannolikt att spelarna ställt ultimatum på att Alcén, Molin, Masken, Inge Hammarström mfl ska vara kvar för att de ska haka på tåget.

Det har ju snackats om att de bärande spelarna satt ned tillsammans och beslöt att ta Brynäs tillbaka.
Kommentera