Brynäs IF

713274 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2585972

Sv: A propósito de nada
Huge: återigen ...Det märks så väl att du troligtvis inte har varit med kring ett lag när målvakter inte tar de puckar/bollar som de ska ta.
Alla spelare gör misstag men våra mv har gjort flera tavlor som gör att vårt försvarsspel är som det är.
Vi har haft det förut i vår förening.. Sandström släppte in många puckar från blå...som han borde ha tagit.. Rautio blev ofta för liten i mål...O det utnyttjade motståndarna. ALLA lag vet nu..att släng in puckar på mål mot Brynäs så kan det bli farligt och mål...
Sen håller jag med dig att det börjar långt upp på banan men jag ser hemjobbet..det blir inte lika många 2 mot 1 osv..utan det är i det uppställda spelet i egen zon och osäkra mv...som måste förbättras..Det säger alla. O även Gälla. Fattar inte vad du egentligen tjafsar om i detta fallet...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Det är ju ingen som har påstått att Brynäs har ett perfekt försvarsspel, men till och med i den till slut ganska klara förlusten mot Nybro skapade Brynäs fler bra chanser enligt den (objektiva?) statistiken.

Klart det sprider en osäkerhet när målvakterna är ute och cyklar i positionsspelet och ibland gör rena dundertavlor, så som vid Djurgårdens 1-0-mål senast. Det är ingenting som man kan förklara bort med försvarsmisstag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Om folk här inne vill att vi ska fortsätta vara riktigt bra framåt med 5-6 mål per match får ni också räkna med att vi läcker bakåt. Det är rock’n’roll. Vill ni ha bättre defensiv får ni också räkna med sämre offensiv och en annan balans i spelet.
Kommentera