Brynäs IF

715368 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2586907

Sv: A propósito de nada
mk: Jag tror att mycket handlar om att sätta de sportsliga nyckelrekryteringarna. Dvs sportchef och tränare. Om du får ett sportsligt momentum kan den övriga organisationen haka på.

Kontinuitet är önskvärt, men bara om du sätter rekryteringarna. Det är ju inte önskvärt för HV71 att köra vidare på Nubben och Montén i 10 år till bara för att skapa kontinuitet. Det tror jag alla är överens om.

För Brynäs del var det verkligen synd att Bulan flyttade tillbaka norrut av sociala skäl. Det var den överlägset bästa tränarrekryteringen som man gjort de senaste åren och han hade definitivt varit kvar nu om han hade velat, precis som han har blivit i Luleå sedan han flyttade hem.

Bulan var klockren både som ledare och taktiker.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:
"Bulan var klockren både som ledare och taktiker."

Håller såklart med om vikten av att träffa rätt i rekryteringarna.
Det händer bevisligen inte ofta i Gävle, av olika skäl.

Men Bulan och Buleås tråkhockey, Peja...?
Det är inte Brynäs framtid?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: "För Brynäs del var det verkligen synd att Bulan flyttade tillbaka norrut av sociala skäl. Det var den överlägset bästa tränarrekryteringen som man gjort de senaste åren och han hade definitivt varit kvar nu om han hade velat, precis som han har blivit i Luleå sedan han flyttade hem."

...Men j*vlar vad tråkig hockey! Den sämsta matchen jag någonsin sett på plats i Gavlerinken var premiären förra året, Brynäs-Luleå. Två lag som spelade i slow motion. Jag hade lika väl kunnat kolla på torkande färg. Lika spännande. Såg Växjö-Timrå på hemresan med Brynäs Stockholm och det var som en annan sport. Skrev någon rad om det på forumet.

Visst är det lite öppna dörrar bakåt i år - men fantastiskt roligt att titta på. Inte så konstigt att publiken kommer. Pengar in till nya spelarköp. Urladdningen i sista perioden mot Djurgården senast var magnifik. Den förmågan att vända matcher kan jag inte minnas att jag sett sedan typ 1977. Njuter!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Amen i kyrkan,
100% rätt.
;-)
Kommentera