Brynäs IF

713365 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2597236

Sv: A propósito de nada
lapad: Frågan är väl också vilken respekt laget har för lagkaptenen Johan Larsson. Innan säsongen kunde man ju tro att nu jäklars skulle ribban sättas högt?.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sportnisse: Personligen tror jag att de ledande spelarna (som av gruppen anses bäst) spelar oerhört stor roll i lagets prestation. Dvs, det handlar inte bara om Larsson, utan även Rödin, Bertilsson osv. Sedan ligger det mer på Larssons axlar att prestera då lagkaptensrollen kräver det, men fler måste steppa upp när det går tungt och det räcker inte med Larsson.

Själv blev jag hånad för att jag skrev:
"Med det sagt tycker jag att Krüger gjorde det helt fantastiskt förra säsongen. I viss konkurrens med Dickinson innan denne blev skadad var han seriens bästa center. Jag tror larsson har potential att göra en Krüger."

Jag ansågs korkad (förvisso inte ovanligt) för att jag inte utnämnde Larsson som seriens klart bästa center. Jag tycker att han är betydligt bättre än han visat hittills under den här säsong, men poängen är att det inte alltid är så kopiöst enkelt att kliva ned en division och bli helt dominant för det.
(Tycker att Dickinson visat att han håller i SHL med tanke på 10 poäng på 16 matcher och +7 i plus/minus i ett "bottenlag").
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sportnisse:
En stor fråga med bäring på fortsättningen av säsongen...
Kommentera