Brynäs IF

714121 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2604024

Sv: A propósito de nada
Svensson_62: Jo jo, men glöm inte att det i regel är redigerarna som sätter rubrikerna på tidningar. Sasse hade alltså kunna skrivit exakt samma artiklar på Aftonbladet och helt plötsligt fått "kvällstidningsrubriker" och "click bait-rubriker". Så det handlar mer om redigerarna och deras instruktioner än artikelförfattarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Man borde inte kunna vara anonym på ett medlemsmöte öht, vad är vitsen med det. Bättre att logga in med mobilt bank ID
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: ”Wake up and smell the coffee”. Om jag vore en nybörjarjournalist så hade jag nog inte mycket att komma med om hur jag vill bygga mitt varumärke. Men det gäller inte de etablerade journalisterna som drar de stora skarorna av läsare. De har makten inom mediaföretaget - det är dom som drar in pengarna och annonsörerna åt ”tidningen” - inga andra - och det är dom och arbetsgivarna 100% medvetna om. Vill de bygga en sansat eller hysteriskt varumärke så blir det som de själva tycker. (redigerarna är inte oersättliga nyckelpersoner med makt på en ”tidning”)
Kommentera