Brynäs IF

714154 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2605989

Sv: A propósito de nada
Det här med Clara är ju nåt jäkla hjärnsläpp av Sanny. Vi vet att Limpan, Blomman, Kinnvall och Billins klappade om Clara. Hur många ska fram och klappa på stackarn? Det är väl fan inte första gången en målvakt byts ut.

Mycket märkligt av Sanny som jag annars gillar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Davey85: Konstigt att det alltid ska finnas något negativt och skriva om, oavsett vart vi spelar eller hur vi spelar, jag menar, att ens dra upp hur många personer det finns i båset...då har man inte mycket annat och skriva om.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: sen kanske man bör fråga Clara om hans syn på det? Det är inte alla som ens vill bli "daltade" med när man gjort något dåligt. Har jag en dålig dag på jobbet är det sista jag vill att mina kollegor ska komma och tycka synd om mig. Jag vet mycket väl själv att jag kan bättre om jag gjort något fel. Sen är alla olika där och jag förstår att andra behöver stöttning, men att vi (Sanny) ens tar upp det är ju hur löjligt som helst.

Vissa behöver stöttning, vissa behöver avreagera sig (sönderslagna klubbor har man ju sett vid utbytta målvakter) och vissa vill mest bara sitta och sura för sig själva en stund innan man smält det och gått vidare (sån är jag).
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Davey85: Nu ska vi vara snäll, världen behöver kärlek. :)
Kommentera