Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2609086

Sv: A propósito de nada
Peja: Jo. Men var det inte just det tänket som gav oss den situation vi nu befinner oss?. Många (inkl Yours Truly) hoppades flera år på att SL skulle komma hem. Men när han kom så insåg vi snart att han inte var i sitt tidigare slag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jompe: Jag tänker så här. Om Brynäs hade värvat importspelare med samma CV:n som hemvändare som Larsson, Lindbäck, Silfverberg etc så hade vi tyckt att det var förbannat bra värvningar som man absolut ska göra om man har råd. Silfverberg har ju ett bättre CV än exempelvis Benn som var en "no brainer". Hade varit skillnad om de varvat ner med typ 2 säsonger i italienska ligan innan de kom hem till Brynäs, men om man är ordinarie i NHL eller tidigare levererade bra i KHL, så är man ett namn för Brynäs oavsett bakgrund.

Om Brynäs kan få hem Silfverberg, Lindblom, Carlsson, Söderström, Boqvist, Sandström etc nästa säsong så tycker jag att man ska slå till. Många kanske är tveksamma till Sandström baserat på hans senaste sejour i Brynäs, men då var han en ung spelare, nu är han en seniorspelare i sina bästa år och har mycket erfarenhet från spel i Nordamerika.

Trots att han numera är urgammal i sammanhanget skulle jag även vara beredd att ta tillbaka Ryan Gunderson. Tror han kommer hålla mycket längre än många andra på grund av att han är så vältränad och lätt i kroppen. Tror Brynäs hade varit klart bättre om man hade haft Gunderson istället för Billins i laget, gillar Billins, men Gunde är en annan nivå. För det är väl främst hans plats som han i så fall skulle ta.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jompe: Vem är SL?
Kommentera