Brynäs IF

715619 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2614381

Sv: A propósito de nada
Känner en riktig baksmälla och hopplöshet för stunden av uttåget, hur det gick till, vad vi (inte) lärt oss av detta misslyckande och hur hopplöst det ser ut för ett återtåg.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Vesslan: olika man kan tycka och känna. Jag för första gången på flera år känner en framtidstro för klubben och det var många år sen jag var så hype på hockey som nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Björklöven, Djurgården och Södertälje är alla tuffa motstånd och Brynäs måste vinna ”bäst av..” mot två av dessa för att nå shl.
Jag tror inte vi har vad som krävs för det tyvärr.
Enligt mig behöver Brynäs 5 nya spelare.
1 målvakt, en ny erson som kan rädda matcher.
1 back, en till Kinnvall
3 forwards, två som spelar lika bra offensivt som defensivt och som kan vara fysisk i sitt spel som t.e.x. Vesel, Greg, Linus och en snabbåkande målskytt som Kopacka.

Jag tror nämligen att laget behöver två forwards som kan avlasta i pk eller varar en målskytt i pp och sen en back som kan komplettera laget med det som Kinnvall gör bra i pp. Det går inte att gå tungt på våra bästa femmor i fem mot fem och sen spela samma spelare hårt i pk och pp. Gälla måste kunna sprida istiden på fler när det blir tätta och fysiska matcher. Speciellt i slutspel mot Björklöven, Djurgården och Södertälje.
Kommentera