Brynäs IF

713232 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2625251

Sv: A propósito de nada
Jag tycker absolut inte Brynäs ska lägga en massa pengar på en målvakt (1-2 miljoner). Att köpa en målvakt är som att spela lotto.

Det borde väl för fan finnas någon klubb med en hyfsad målvakt som vill vidare. Clara och Stieinbergers får duga i någon månader. Det kommer finnas målvakter som vi kan ta utan att behöva köpa loss.

Brattström är bara ett stort nej. Okej om HV släppt honom gratis. Men att köpa loss… vad fan, aldrig!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: ”Jag tycker absolut inte Brynäs ska lägga en massa pengar på en målvakt (1-2 miljoner). Att köpa en målvakt är som att spela lotto.”

Jo så är det (lotto) men att gå med Clara in i slutspel känns inte bra. Han har ryckt upp sig men fan det är en känslig positonn. Och ska den spelas in på stor rink kan det vara sent att titta efter ny nu, mycket mer senare då fönstret stänger.


Personligen blev jag paff när jag läste på klackens tack-för-allt-banderoll och fick info att man arbetsbefriat Limpan. Hade missat det helt.
Om man inte hade ny målis på G så blir det ju konstigt att inte nyttja Limpan som backup iaf tills ny kommer. Jag kan köpa att BIF hoppas få Limpan att bryta kontraktet själv innan fönstret stängs, för att få chansen att spela och visa upp sig någon annan stans och få möjligheten till nytt kontrakt 24/25. Men BIFs spelare behöver väl en bra målvakt att träna på också och kostnaden flyter ju på.
Ja detta känns bara konstigt.
Inte långt ifrån att tro att något mer kan ha hänt - lite som någon skrev tidigare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: 2 bra MV är absolut den viktigaste faktorn för att kunna gå upp. Hellre leta nån vecka extra än att panika hit någon.

JA känner ju Colliton/Vancovers farmarlag och Bombom/Columbus - de kanske kan tippsa?
Markan kanske har allmän koll? o s v

Den däringa Samsonov då? Han sitter ju inte ens på bänken trots att han inte är skadad… (OBS skämt - orealistisk)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Problemet är att vi inte kan vänta "flera månader" när transferfönstret stänger om ca en månad (15 februari var det förra året).
Kommentera