Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2638416

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Om man ska försöka tyda lite i Alcéns intervjuer idag är känslan att en stor del av pengarna som var avsedda till förstärkningar under säsongen gick till värvningen av Benn. Så svårt att veta hur mycket man har att röra med sig nu. Tanken var möjligtvis från början att ta in ett par forwards, men att man inte kunde tacka nej när Benn kom in i bilden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Rodrigo: Ska bli intressant att se Benn i slutspelet. Han är ju bra i spelet, men hittills inte den där fysiska spelaren som man (okunnigt?) trodde att han skulle vara. Kanske kommer i slutspelet?

Sen lider ju backsidan lite av att Billins inte är den speldrivande backen som han var för några år sedan. Jag minns honom som en bra pucktransportör i yngre dagar. Om han hade varit närheten av Kinnvall nu, så hade backsidan haft en helt annan dynamik. Tycker ändå Billins gör många bra saker, men nu är han snarare någon som profiterar på andra "drivare" än någon som driver spelet själv.

Och av alla left-backar som har stått på blå i powerplay under säsongen har nog Johanesson varit bäst där ändå. Tyckte han har en skicklighet och snabbhet i tanken som Billins och Benn saknar. Sen fattar jag att Johanesson inte platsar ändå, därför att det är bokstavligen bara i offensiv zon som han håller måttet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Var på matchen på Hovet ikväll. Men fy fan vilken tråkig match det var, bara fram och tillbaka. Knappt några målchanser förutom något enstaka stolpskott.

Clara grym räddning i slutet av andra. Ingen chans på målen.
Brynäs spel var så INEFFEKTIVT! Detta spel räcker definitivt inte till SHL.
Kommentera