Brynäs IF

713726 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2644404

Sv: A propósito de nada
Zzz: Det är väl ganska uppenbart att Alcens kontaktnät är ytterst begränsat. Han misslyckas år efter år att stärka upp laget där svagheter finns. Det är skillnaden mot de mer kompetenta sportcheferna och de lag som lyckas. Björklöven tar in spelare,DIF , Södertälje likaså men hos BIF händer inget. Det blir inget SHL iår.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sportnisse: "Det är skillnaden mot de mer kompetenta sportcheferna och de lag som lyckas. Björklöven tar in spelare,DIF , Södertälje likaså men hos BIF händer inget."

Intressant åsikt! Kan du beskriva på vilket sätt Björklöven, DIF och Södertälje lyckats?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sportnisse:
"Björklöven tar in spelare,DIF , Södertälje likaså men hos BIF händer inget. Det blir inget SHL iår."

Lagen kör med olika strategier utifrån olika förutsättningar.
Det intressanta blir att se vilka som prickar formen, har tur att slippa skador på viktiga spelare och vilka som kan spela bäst slutspelshockey när det gäller.
I april vet vi.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sportnisse: Det beror väl på hur mycket av utrymmet i budgeten man redan förbrukat. Han kunde säkert ha skippat Indrasis och Benn för att ha utrymme nu, men hade det varit ett bättre alternativ?

Jag tycker Alcen gjort ett grymt jobb. Han har spikat samtliga nyförvärv och förlängningar. Det är målvaktssidan som är frågetecknet. Clara är en succé så klart, allsvenskans troligen billigaste (och bästa?) första målvakt. Lindbäcks prestation lastar jag primärt på Lindbäck. Man kan också diskutera balansen på forwardssidan, men då måste man också inse att någon av topparna måste bort.
Kommentera