Brynäs IF

713437 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2644525

Sv: A propósito de nada
JanT: Vi har väl ganska mycket mer erfarenhet av att det går just åt helvete i slutspel (de få tillfällen vi varit med). Lägg därtill att vi har en sportchef som gör allt i sin makt för att göra det så rörigt som möjligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Vesslan: ” Vi har väl ganska mycket mer erfarenhet av att det går just åt helvete i slutspel (de få tillfällen vi varit med). Lägg därtill att vi har en sportchef som gör allt i sin makt för att göra det så rörigt som möjligt.”

YES! verkligen vi har så mycket mer erfarenhet att det går åt helvete än DIF SÖDERTÄLJE BJÖRKLÖVEN AIK…

Vi har åkt ur den högsta serien EN gång EN gång, det tåls att upprepas, annars har vi spelat i den högsta ligan i mer än FEMTIO år…

Hur många gånger har DIF Södertälje Björklöven AIK Modo Timrå Malmö Örebro Leksand OSV (listan är lång) misslyckats och åkt ur den högsta serien?
Hur många gånger har dessa lag misslyckats att gå upp till den hösta serien?

Så Brynäs har så mycket mer erfarenhet att det går åt helvete i ett slutspel mycket mer än alla dessa lag!!!

Jag hoppas du förstår hur imbecillt ditt resonemang är…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vesslan: Har vi verkligen mer erfarenhet av att det går åt helvete? Hur länge har Löven, SSK och AIK harvat i allsveskan? Hur många misslyckanden har inte dessa lag samlat ihop. De harvar i allsvenskan av en anledning, sämst när det gäller.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vesslan: ” Lägg därtill att vi har en sportchef som gör allt i sin makt för att göra det så rörigt som möjligt.”

Vilken jävla pajaskommentar, höj nivån för fan! Eller ännu hellre, logga ut. Med ”supportrar” som dig behöver Brynäs inga motståndare… Eller just det, det är ju hög ”kravställning”…
Kommentera